Life Planning moet meer naamsbekendheid hebben in Nederland.

Sinds ik zelf vanaf 2008 met Life Planning ben begonnen hoor ik deze opmerking iedere paar jaar terugkomen. Meestal wanneer er weer een groep Life Planners de opleiding heeft afgerond. Ik ben het helemaal eens met deze opmerking en ben er van overtuigd dat de naamsbekendheid en de omvang van Life Planning zal groeien door de persoonlijke groei van de Life Planners. Zakelijke groei door persoonlijke groei.

Daarom heb ik in de afgelopen jaren twee cursussen ontwikkeld voor Life Planners als vervolg op hun opleiding tot Life Planner.

Werk in uitvoering
De cursus voor Life Planners die na hun opleiding willen gaan leven van Life Planning. Tijdens deze cursus ontwikkel je je eigen Life Planning bdrijfsmodel. Je wordt voorzien van allerlei documenten en je ontvangt een compleet format om direct in de praktijk te gaan Lifeplannen. Daarnaast leer je alle do's en dont's uit de praktijk en zet je stap voor stap je bedrijf neer tijdens deze cursus. Deze cursus is een Life Planningscursus a la de 5 daagse maar dan op zakelijk gebied. Kijk hier voor alle cursusinformatie.

Leiderschap voor Life Planners
Ben je toe aan een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling als Life Planner? Dan is deze cursus geknipt voor jou! Je beseft dat verdere zakelijke groei samenhangt met je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze cursus ben je een jaar lang bezig jezelf verder te ontwikkelen met een aantal hoofdthema's die tijdens life planning veel voorkomen. Samen met een groep collega's kijk je regelmatig in de spiegel en je leert naar jezelf maar ook naar anderen te luisteren. Door deze cursus verbind je je nog makkelijker met de Seven stages of money maturity en dat op veel meer thema's dan geld alleen. Kijk hier voor alle cursusinformatie.