Home

 

‘Als je weet wat jou beweegt, kom je makkelijker in beweging!’

Ondernemers die van betekenis willen zijn nemen hun eigen betekenis van het leven als vertrekpunt voor de leiding die zij geven. Mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en financieel. Wat beweegt jou?

Een bedrijf, de meest fantastische manier om als ondernemer het verschil te maken.

Een onderneming is een prachtige samenkomst van mensen, kennis, kunde en geld. Hoe mooi kan het zijn als ondernemers hun persoonlijke waarden en de stem van hun hart laten spreken door middel van hun bedrijf. Wat is het dat jij als ondernemer voor de wereld wilt betekenen met je onderneming?

Over mij

De betekenis van mijn leven, is om mijn leven van betekenis te laten zijn! Jarenlang heb ik, als ondernemer, met veel plezier hard gewerkt. Met veel inzet, passie en doorzettingsvermogen bouwde in mijn bedrijf op. Toch begon het op enig moment te knagen. Er kriebelde iets. Wat het precies was wist ik toen nog niet maar op een diepere laag was ik niet tevreden. Ik had wel veel  gelukkige momenten maar die hadden niets te maken had met betekenis. Dat was wat bij mij ontbrak. Iets doen waardoor ik het gevoel had van betekenis te zijn. Mijn bedrijf had het goed voor met de mensen die er werkten en de klanten van het bedrijf. Toch waren we nog niet echt bezig met ons werk zo in te richten dat we echt van betekenis waren voor het leven van anderen. We waren dienstverleners, verkopers en regelaars en deden dat met passie en plezier. Toen ik er later op terugkeek voelde ik het verschil en zag ik wat er anders kon (moest) als ik, en met mij mijn bedrijf, van betekenis wilde zijn in het leven van anderen.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan gedurende mijn leven als ondernemer (vanaf mijn 22e) stel ik nu graag ter beschikking aan andere ondernemers die op zoek zijn naar meer voldoening en betekenis in hun leven.

De levenservaring van life events

Blog

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Contact

Dit is een pagina met wat contactinformatie, zoals een adres en een telefoonnummer. Je kunt ook met behulp van een plugin een contact formulier toevoegen.