Er komt een moment dat je voelt dat je een keuze hebt tussen het geld dat je verdient en de tijd
die je kwijt bent om het te verdienen. Wat ga je doen als je vrij mag kiezen en geld geen rol meer speelt? 
Stel je mag opnieuw kiezen. Volledig vrij van alles en iedereen, hoe ziet je leven er dan uit? Welke keuzes maak je dan? Hoe richt je je leven in? Blijf je doorgaan met wat je doet of komen er heel andere dingen in beeld die je tot nu toe nog ver weg gestopt hebt omdat je denkt dat het toch niet kan! Maak je dan dezelfde financiële keuzes? Je vindt je baan misschien wel leuk maar geeft je werk je ook echt voldoening? Wat als je werk zou doen dat je leven betekenis geeft? Hoe ziet je leven er dan uit?

Het gevoel te moeten kiezen tussen leven en geld. Heb je het gevoel dat je aan een baan vastzit die je alleen nog maar doet omdat je geld moet verdienen? Heb je te weinig tijd voor dingen die van belang zijn
in je leven sporten, hobby's, partner, kinderen, familie, vrienden? Heb je het gevoel dat je iets waardevollers met je leven moet doen? Je wilt eindelijk wel eens weten waarom je hier bent en wat je echt wilt gaan doen met je leven? Zie je jezelf in een soort web zitten van werken, geld verdienen, verplichtingen en druk van de omgeving waarvan je nog geen idee hebt hoe hieruit te komen? Je voelt je ongemakkelijk als het over geld gaat? Je hebt een druk leven, bent bezig met van alles en nog wat maar langzamerhand krijg je het gevoel dat je jezelf ergens onderweg aan het verliezen bent. Als je je in één of meerdere dingen hierboven herkent lees dan verder of maak direct een afspraak voor een kennismaking.

Individuele Life PLanning

Genoeg 2020 

Coaching Leven & Geld

Het leven draait niet om geld maar er is geen enkel levensthema dat niet op een of andere wijze verbonden is met geld. Stel je voor dat je ontspannen zou kunnen leven zonder je druk te hoeven maken over geld. Hoe zou je leven er dan uit zien?